CAT / ESENTREZONES


[contra]panorama a MACBA, 2024/25

«entrezones» és un procés de treball viu de recerca i d’acció que, al llarg d’un any, s’articularà com un espai de trobada i diàleg entre les investigacions que conformen el projecte de [contra]panorama i els interrogants que generen.

En un context on la coincidència és sovint forçada i els temps personals no sempre conflueixen, aquest procés emergeix de manera orgànica i es nodreix de les preguntes que han amarat històricament el museu i que hi continuen bategant avui dia. El desig és recollir tot allò que queda en el pla invisible, recuperar les converses d’entre llibretes i provocar un exercici de memòria. En aquest sentit, s’obre un camí a la repetició i la reinterpretació de conceptes, de temporalitats i de narratives institucionals que condicionen la pràctica artística i les vides de qui la sustenten.

Mentre s'intenta preservar el ritme orgànic de les interaccions i les trobades, entrezones esdevé un terreny fèrtil per a la construcció de vincles a partir de la diferència, del record forçat, de les promeses incomplertes i del desencontre temporal.


Com volem trobar-nos?Projecte amb Albert GironèsMarina Ribot Pallicer.